Vragen? Stuur een Whatsapp: 06 49 01 21 28
Binnen 4 werkdagen verzonden
Vrijblijvend advies op maat
Offerte aanvragen
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Vragen? Stuur een Whatsapp: 06 49 01 21 28
    Binnen 4 werkdagen verzonden
    Vrijblijvend advies op maat

    Deurmat Water Hog Diamond Medium Blauw kopen

    Productomschrijving
    De WaterHog Classic matten bieden een langdurige oplossing voor het beschermen van uw vloeren, terwijl ze tegelijkertijd vlekbestendig en duurzaam zijn. Deze matten zijn ontworpen met een uniek tweelaags ontwerp dat uitstekend werkt in het vasthouden van vuil en vocht, waardoor uw vloeren schoon, droog en veilig blijven. Met een oppervlak dat best...

    De WaterHog Classic matten bieden een langdurige oplossing voor het beschermen van uw vloeren, terwijl ze tegelijkertijd vlekbestendig en duurzaam zijn. Deze matten zijn ontworpen met een uniek tweelaags ontwerp dat uitstekend werkt in het vasthouden van vuil en vocht, waardoor uw vloeren schoon, droog en veilig blijven.

    Met een oppervlak dat bestaat uit twee niveaus, schrapen de matten effectief vuil en vocht van schoenen en houden deze deeltjes op de mat onder het schoenniveau vast, zodat ze niet verder naar binnen worden meegenomen. 

    De duurzaamheid van deze matten is ongeëvenaard. Versterkte rubberen noppen voorkomen dat het patroon vervaagt, en daarmee wordt de levensduur van de mat verlengd. U hoeft zich geen zorgen te maken over barsten of krullen aan de randen; ze blijven stevig en in perfecte staat.

    Productspecificaties

    Artikelnummer
    4270
    SKU
    4208566090170
    Gewicht
    1512
    Poolmateriaal
    Duurzaam antistatisch P.E.T. oppervlak, geschikt voor het gebruik binnen of buiten.P.E.T. vezels drogen snel.
    Hoogte
    Hoogte rubberen noppen 7 mm
    Rug
    ,Rubber 3,63 mm - Boord ; 1.98 mm - midden
    Formaat
    Maximale formaat 180 x 250 cm
    Rol formaat
    -
    Toepassing
    Voor intensief gebruik binnen en buiten

    Recent bekeken producten

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »