Logomatten op maat
Snelle levering uit voorraad
Gratis op maat gemaakt
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Profiteer deze maand van 5% extra korting op alle producten die u online besteld. Gebruiker kortingscode: ME5PRDSCN

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Profiteer deze maand van 5% extra korting op alle producten die u online besteld. Gebruiker kortingscode: ME5PRDSCN

  Schoonloopmat op maat Corridor (200cm breed)

  Productomschrijving
  Betreed de wereld van verfijnde functionaliteit met onze prachtige op maat gemaakte Corridor Schoonloopmat. Een ware aanwinst voor drukke omgevingen zoals winkels, kantoren en jouw thuisgang. Laat je betoveren door de keuze uit drie elegante kleuren, elk met hun eigen charme, en twee royale rolbreedtes van 135 cm en 200 cm. We beloven dat jouw int...

  Betreed de wereld van verfijnde functionaliteit met onze prachtige op maat gemaakte Corridor Schoonloopmat. Een ware aanwinst voor drukke omgevingen zoals winkels, kantoren en jouw thuisgang.

  Laat je betoveren door de keuze uit drie elegante kleuren, elk met hun eigen charme, en twee royale rolbreedtes van 135 cm en 200 cm. We beloven dat jouw interieur nooit meer hetzelfde zal zijn zodra je deze mat in huis haalt.

  Maar dat is niet alles, onze Corridor Schoonloopmat kan zelfs worden uitgerust met een prachtig aanloopprofiel, dat niet alleen een naadloze overgang creëert, maar ook een vleugje luxe toevoegt aan de uitstraling van jouw ruimte.

  Dus waar wacht je nog op? Geef jouw vloeren de bescherming die ze verdienen, terwijl je tegelijkertijd jouw interieur een vleugje klasse geeft. Kom en ontdek de vele mogelijkheden van onze Corridor Schoonloopmat op maat. Onze toegewijde teamleden staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van een unieke mat die perfect aansluit bij jouw behoeften en stijl. Maak een statement met kwaliteit en maatwerk, en maak van elke stap een plezierige ervaring.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  5410200052
  Poolmateriaal
  100% Polyamide
  Hoogte
  9 mm
  Rug
  Vinyl

  Recent bekeken producten