Logomatten op maat
Snelle levering uit voorraad
Gratis op maat gemaakt
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Profiteer deze maand van 5% extra korting op alle producten die u online besteld. Gebruiker kortingscode: ME5PRDSCN

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Profiteer deze maand van 5% extra korting op alle producten die u online besteld. Gebruiker kortingscode: ME5PRDSCN

  Droogloopmat Aqua Stop (tot 100cm breed)

  Productomschrijving
  Betreed een wereld van ongeëvenaarde veelzijdigheid en functionaliteit met de op maat gemaakte droogloopmat “Aquastop”. Of je nu op zoek bent naar een specifieke kleur of de exacte maat die perfect past bij jouw behoeften, bieden wij de ideale oplossing op maat. Met onze 100 cm brede en 200 cm brede rollen kunnen wij de geschikte mat op ma...

  Betreed een wereld van ongeëvenaarde veelzijdigheid en functionaliteit met de op maat gemaakte droogloopmat “Aquastop”. Of je nu op zoek bent naar een specifieke kleur of de exacte maat die perfect past bij jouw behoeften, bieden wij de ideale oplossing op maat. Met onze 100 cm brede en 200 cm brede rollen kunnen wij de geschikte mat op maat snijden, precies zoals jij dat wilt.

  De “Aquastop” droogloopmat is ontworpen om je te verbluffen. Dankzij de unieke samenstelling van 80% katoen en 20% polyester, biedt hij een uitstekende combinatie van superieur absorptievermogen en langdurige duurzaamheid. Het zorgvuldig geselecteerde poolmateriaal trekt vocht als een magneet aan en zorgt ervoor dat je vloeren altijd droog en smetteloos blijven, ongeacht de weersomstandigheden.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  5880100051
  SKU
  3048-3049
  Poolmateriaal
  80 % katoen / 20% polyester
  Hoogte
  5 mm

  Recent bekeken producten