Logomatten op maat
Snelle levering uit voorraad
Gratis op maat gemaakt
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Profiteer deze maand van 5% extra korting op alle producten die u online besteld. Gebruiker kortingscode: ME5PRDSCN

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Profiteer deze maand van 5% extra korting op alle producten die u online besteld. Gebruiker kortingscode: ME5PRDSCN

  Droogloopmat Aqua Luxe (tot 100cm breed)

  Productomschrijving
  Stel je voor, een huis waarin elke stap begroet wordt met comfort en gemak. Waar de vloer altijd droog en schoon is, ongeacht het weer buiten. Dit is precies wat de op maat gemaakte droogloopmat “Aqua Luxe” te bieden heeft. Met zijn 100 cm of 200 cm breedte snijden we de mat op maat, speciaal voor jou. Of je nu een kleine of grote ruimte heb...

  Stel je voor, een huis waarin elke stap begroet wordt met comfort en gemak. Waar de vloer altijd droog en schoon is, ongeacht het weer buiten. Dit is precies wat de op maat gemaakte droogloopmat “Aqua Luxe” te bieden heeft.

  Met zijn 100 cm of 200 cm breedte snijden we de mat op maat, speciaal voor jou. Of je nu een kleine of grote ruimte hebt, we zorgen ervoor dat de mat perfect past. Geen gedoe meer met matten die niet op de juiste maat zijn gesneden. Bij ons is maatwerk de standaard.

  De “Aqua Luxe” droogloopmat is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Met zijn sterke vinyl backing en een hoogte van 10 mm is deze mat bestand tegen dagelijks gebruik. Je kunt erop vertrouwen dat hij zijn vorm en functionaliteit behoudt, hoe vaak je hem ook betreedt.

  Het onderhoud van de “Aqua Luxe” droogloopmat is eenvoudig en moeiteloos. Of je nu kiest voor stofzuigen, afkloppen of een handwas op 30°C, je houdt de mat gemakkelijk schoon. Zo blijft hij altijd fris en klaar om je te verwelkomen.

  De veelzijdigheid van de deze droogloopmat maakt hem geschikt voor verschillende toepassingen. Of je hem nu binnen op de vloer legt of in een uitsparing plaatst, de mat past zich aan en biedt altijd het gewenste comfort en droogte.

   

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  5910100007
  Poolmateriaal
  100% Polyester
  Hoogte
  10 mm
  Rug
  Wasbare vinyl tot 30°C

  Recent bekeken producten