Logomatten op maat
Snelle levering uit voorraad
Gratis op maat gemaakt
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Profiteer deze maand van 5% extra korting op alle producten die u online besteld. Gebruiker kortingscode: ME5PRDSCN

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Profiteer deze maand van 5% extra korting op alle producten die u online besteld. Gebruiker kortingscode: ME5PRDSCN

  Droogloopmat Majestic (tot 200cm breed)

  Productomschrijving
  Stel je voor, een huis waarin elke stap begroet wordt met comfort en gemak. Waar de vloer altijd droog en schoon is, ongeacht het weer buiten. Dit is precies wat deze droogloopmat te bieden heeft. Met zijn 100 cm of 200 cm breedte snijden we de mat gratis voor jou op maat. Of je nu een kleine of grote ruimte hebt, we zorgen ervoor dat de mat perfe...

  Stel je voor, een huis waarin elke stap begroet wordt met comfort en gemak. Waar de vloer altijd droog en schoon is, ongeacht het weer buiten. Dit is precies wat deze droogloopmat te bieden heeft.

  Met zijn 100 cm of 200 cm breedte snijden we de mat gratis voor jou op maat. Of je nu een kleine of grote ruimte hebt, we zorgen ervoor dat de mat perfect past. Geen gedoe meer met matten die niet op de juiste maat zijn gesneden. Bij ons is maatwerk de standaard.

  De Majestic droogloopmat is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Met zijn sterke vinyl backing en een hoogte van 10 mm is deze mat bestand tegen dagelijks gebruik. Je kunt erop vertrouwen dat hij zijn vorm en functionaliteit behoudt, hoe vaak je hem ook betreedt.

  Het onderhoud van deze droogloopmat is eenvoudig en moeiteloos. Of je nu kiest voor stofzuigen, afkloppen of een handwas op 30°C, je houdt de mat gemakkelijk schoon. Zo blijft hij altijd fris en klaar om je te verwelkomen.

  De veelzijdigheid van de deze droogloopmat maakt hem geschikt voor verschillende toepassingen. Of je hem nu binnen op de vloer legt of in een uitsparing plaatst, de mat past zich aan en biedt altijd het gewenste comfort en droogte.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  5950200052
  SKU
  2826-2828
  Poolmateriaal
  100% Polyester micro yarn
  Hoogte
  9.5 mm

  Recent bekeken producten