Logomatten op maat
Snelle levering uit voorraad
Gratis op maat gemaakt
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Profiteer deze maand van 5% extra korting op alle producten die u online besteld. Gebruiker kortingscode: ME5PRDSCN

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Profiteer deze maand van 5% extra korting op alle producten die u online besteld. Gebruiker kortingscode: ME5PRDSCN

  Schoonloopmat op maat Portal (200cm breed)

  Productomschrijving
  Deze buitengewone mat wordt aangeboden in maar liefst zes verbluffende kleuren, elk met een uniek karakter. Combineer dit met de keuze uit drie royale rolbreedtes van 100cm, 135cm en 200cm, en je hebt een ongeëvenaarde flexibiliteit om jouw ruimte te transformeren. Met "Portal" kun je jouw interieur op de meest elegante manier beschermen tegen vu...

  Deze buitengewone mat wordt aangeboden in maar liefst zes verbluffende kleuren, elk met een uniek karakter. Combineer dit met de keuze uit drie royale rolbreedtes van 100cm, 135cm en 200cm, en je hebt een ongeëvenaarde flexibiliteit om jouw ruimte te transformeren.

  Met "Portal" kun je jouw interieur op de meest elegante manier beschermen tegen vuil en slijtage. De schoonloopmat op maat is niet alleen functioneel, maar straalt ook een tijdloze klasse uit.

  Wij nodigen je uit om te ontdekken hoe onze "Portal" Schoonloopmat jouw ruimte kan verrijken. Neem contact met ons op voor een persoonlijke en professionele benadering. Ons toegewijde team staat klaar om jou te helpen bij het creëren van een mat die naadloos aansluit bij jouw wensen en interieur. Laat "Portal" jouw verhaal vertellen en ervaar de magie van kwaliteit en maatwerk in één.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  5790200006
  Poolmateriaal
  100% Polyamide
  Hoogte
  8.5 mm
  Rug
  Vinyl

  Recent bekeken producten